A aflat că soția îl înșela și a plănuit cea mai urâtă răzbunare, chiar de ziua ei. Uite ce i-a făcut la 8 dimineața

Bărbatul bănuia că soția îl înșela, observase multe semne de la o vreme, femeia era constant la telefon, fie că vorbea, sau râdea cu gura până la urechi, venea mai târziu acasă, deși colegii îi spuneau lui că a plecat devreme de la serviciu, și îi evita constant întrebările. O dată a plecat să cumpere lapte la ora 11 dimineața și s-a întors la ora 14:00!

Așa se face că a angajat un detectiv pentru a-i confirma bănuielile, iar o dată ce a adunat suficiente dovezi, a petrecut luni întrego plănuind ceva epic pentru ziua ei. Da, se pare că era atât de jignit încât decisese că nu o va lăsa să scape nepedepsită.

Planuriel oficiale de ziua ei era să petreacă timp cu prietenii în afara orașului, dar el plănuia altceva. Șoțul a convins-o că el era cu prietenii ei în locația din afara orașului, dar i-a adunat pe toți acești prieteni și s-au strecurat ușor în dormitorul lor, la ora 8 dimineața. Au deschis ușa, și BANG! Ea era dezbrăcată peste amant, și aproape toți au văzut asta.

Apoi totul s-a transformat în haos, tipul nu mai știa cum să se îmbrace mai repede, în timp ce prietenii încercau să dea pe toată lumea afară, în timp ce soția lui încerca să se ferească de a răspunde la întrebări. În tot vacarmul, el zâmbea, dar era cel mai trist zâmbet din lume: zâmbetul dulcei răzbunări…

Sursa: Wittyfeed