Băile 1 Mai din Oradea, locul perfect de relaxare pentru cei care își doresc un concediu liniștit

Vestea că există locuri fascinante în România s-a răspândit în toată lumea. De la mănăstirile din Bucovina, castelele încărcate de istorie sau Vulcanii Noroioși, zeci de mii de turiști vin anual în țara noastră pentru a se bucura de aceste frumuseți.

Iar mulți dintre ei vin să își trateze diferite probleme de sănătate. Iar Băile 1 mai este locul perfect pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te întoarce acasă cu mai puține dureri.

În cazul în care îți surâde o astfel de idee, Băile 1 Mai care se află aproape de Oradea.

Pentru cei care aleg să-și petreacă aici concediul, trebuie să știe că există bazine cu apă termală (folosită în principal pentru tratarea bolilor reumatice). De asemenea, aici o să găsiți și frumosul Lac cu nuferi, un loc unic în România.

Băile 1 mai a purtat şi numele de Băile Episcopiei şi e cunoscută pentru apele minerale şi nămolul sapropelic tămăduitoare.

Varietatea de ape minerale termale cu debit ridicat constituie principalul factor terapeutic al zonei. Apele bicarbonatate, sulfatate, calcice, oligominerale sunt indicate pentru tratarea unei game largi de afecţiuni.

La Băile 1 Mai există mai multe puncte de atracţie dintre care bazine de tratament cu apă termală la 32 grade Celsius, Strandul cu valuri, bazin olimpic, plante şi păsări călătoare exotice.

De asemenea, vizitatorii au parte și de multă distracție. Ștrandul cu Valuri atrage turiștii ca un magnet, fiindcă în stațiune se află cel mai vechi ștrand cu valuri din țară. Acesta este un ștrand termal cu o temperatură a apei de 26 de grade și este situat într-o zonă foarte frumoasă, cu multă verdeață.

Pentru numai 10 lei pe zi pentru adulți și cinci lei pentru copii, ștrandul atrage în fiecare zi sute de persoane care se bucură de apa binefăcătoare.