Cum și-a amenajat Dana Rogoz dormitorul matrimonial

Dana Rogoz și-a invitat prietenii virtuali în dormitorul matrimonial proaspăt decorat. Vedeta a făcut publice câteva imagini din camera pe care o împarte cu soțul ei, regizorul Radu Dragomir.

Actrița Dana Rogoz (31 de ani) și-a descoperit pasiunea pentru amenajări interioare, odată cu decorarea pripriei case, o vilă din centrul Bucureștiului, pe care ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (50 de ani), au renovat-o din temelii.

Vedeta nu s-a grăbit și a preferat să facă lucrurile pe bucăți, dar temeinic, punând în practică propriile idei, cumpărând din târguri de vechituri și recondiționând lucruri cu patină. Rezultatul este cu adevărat spectaculos, la granița dintre clasic și modern, și reflectă perfect personalitatea artistei.

dana rogoz casa

”Piesa noastră preferată din dormitor este dulapul, realizat după o idee de-ale mele din uși vechi, recuperate inclusiv de la casele din vecini. De exemplu, pe una dintre uși am găsit-o întâmplător într-una dintre plimbările mele cu Vlad, la coăul de gunoi de lângă Parcul Icoanei. Am luat-o de acolo, am recondiționat-o la fel ca pe celelalte și am realizat acest dulap, care este de fapt dressing-ul lui Radu. Fiecare ușă deschide un alt compartiment al dressing-ului, exceptând ușa din mijloc, care e un fel de «ușă secretă» către baie. După cum ați văzut, baia are doua intrări – una mare din hol și a doua prin dulapul nostru. Deasupra dulapului avem tot felul de cufere și valize vechi, luate fie de la târguri, fie de pe olx”, a scris Dana pe blogul personal.

dana rogoz casa

Patul dublu a fost făcut pe comandă și are sertare pentru așternuturi dedesubt. Cum planurile inițiale pentru bilbiotecă i-au fost date peste cap de un meșter cam leneș, Dana a ales o variantă mai rapidă și mai ieftină, care să respecte totuși ideea ei.

”Biblioteca și ea trebuia să fie realizată pe comandă, din metal, într-o forma desenată de mine, dar pentru că meșterul a întârziat câteva luni realizarea ei, am ales alternativa mai rapidă și mult mai ieftină. Sunt niște etajere de metal, pe care le-am așezat la diferite distanțe, cât să creăm acest joc geometric”, a explicat actrița.

dana rogoz casa

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012 și au devenit părinții unui băiat doi ani mai târziu. Cei doi au cumpărat o vilă din centrul Bucureștiului, pe care au refăcut-o complet, într-un effort de reniovare care a durat câțiva ani.

Sursa: click.ro