Cum și-a găsit garsoniera la întoarcere, după ce i-a închiriat-o unui turist

Și-a închiriat garsoniera unui turist, fără să știe că acesta suferă de depresie. Când s-a întors acasă, după trei săptămâni, a încremit! Uite cum și-a găsit locuința:

O femeie care și-a închiriat garsoniera pariziană timp de trei săptămâni, prin Airbnb, unui turist canadian, a avut parte de un șoc atunci când s-a întors în locuință, scrie The Independent.

Proprietara, pe nume Laurie S., se plânge acum că a găsit ușa de la intrare blocată, baia complet distrusă și o mizerie de nedescris peste tot.

 Laurie is seeking compensation after the “world’s worst” guest caused £10,000 worth of damage during the three-week stay

”Practic, a transformat garsoniera mea cochetă într-un WC plin cu excremente, urină și o cantitate impresionantă de sticle goale de alcool”, a scris femeia pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii grăitoare.

Deși nu l-a cunoscut personal pe chiriaș, Laurie a aflat că acesta era alcoolic și depresiv.

„Am fost devastată să-mi găsesc garsoniera astfel, atunci când m-am întors”, a spus Laurie, care susține că prejudiciul, estimat de o firmă de construcții, este de aproximativ 10.000 de euro.

 An Airbnb guest left a plush flat looking like a squat and used the "bed as a toilet"

 The devastated owner, believed to be model Laurie Synakowski, was shocked to find her flat covered in empty bottles

Laurie a contactat compania americană Airbnb pentru a solicita despăgubiri însă a fost ignorată inițial. Abia după ce a devenit virală povestea ei, compania a anunțat că va trimite un reprezentant să evalueze pagubele.

 Airbnb told French TV the man had been banned from the site