Cele mai frumoase parcuri tematice din România

Părinții știu cât de greu este să aibă o vacanță de vis atunci când au copii, deoarece aceștia percep în mod diferit modul de distracție. Însă parcurile tematice sunt alegerea perfectă chiar și pentru cei mai mofturoși copii.

O vacanță în țară este mult mai distractivă atunci când incluzi în excursiile cu prietenii ori cu familia și vizite la parcurile tematice.

Printre favoritele copiilor se află Dino Park Brașov. Parcul plin de dinozauri mai mult sau mai puțin înfricoșători este vizitat zilnic de zeci de turiști, iar cei pasionați de animalele care au dispărut în urmă cu câteva milioane de ani pot face fotografii cu animalele din metal.

Aflat la numai câteva minute de Cetatea Râșnov, Dino Park este alegerea perfectă pentru a avea parte de puțină istorie, apoi de multă distracție.

Prețul unui bilet este de 22 de lei pentru copiii între 3 și 14 ani, 28 de lei pentru adulți și gratuit pentru copiii sub 3 ani.

Iubitorii distracției în apă pot alege un alt parc tematic, tocmai în Aqua Magic din Mamaia.

Distracția este pentru toată familia și oricine poate să se distreze în piscine sau chiar la scenele cu evenimente. Aqua Madic constituie alternativa perfectă la statul la plajă și la bălăcitul în mare, iar toboganele spectaculoase le oferă senzații tari tuturor curajoșilor. Pentru cei care aleg zona de relaxare, aceștia se pot bucura de piscina de relaxare, de masaj cervical furnizat de jeturile de apă, dar și de baldachine și de cabinetele de masaj.

Pentru turiștii care aleg să petreacă zilele libere la muntele în detrimentul mării, Aventura Parc din Brașov este destinația ideală. Există 15 trasee, cu diverse grade de dificultate, așa că fiecare își poate testa rezistența. O vizită aici implică multă activitate sportivă, așa că cei care sunt sedentari în mod obișnuit vor avea parte de multe provocări. Prețurile diferă în funcție de vârstă, între 30 și 40 de lei.

, ,