Valea Verde, una dintre cele mai frumoase destinații din România. Plimbările cu trăsura și căutatul trufelor în pădure sunt principalele atracții

Mai sunt doar câteva luni până la vacanța de vară, iar cei care își doresc ceva mai special, aleg să rămână în România și să îi descopere frumusețile. Și ce loc mai potrivit să facă acest lucru decât Transilvania?

Încărcată de istorie și de frumuseți naturale, Transilvania este locul preferat pentru a-ți încărca bateriile. Iar dacă ai fost deja la Viscri și îți dorești un alt loc special, atunci Valea Verde din Cund este locul potrivit.

Într-o vale nu foarte departe de orașul Sighișoara, se află stațiunea Valea Verde.

Mai multe case țărănești din Valea Verde au fost renovate, așa că poți vaea ocazia să te cazezi într-o asemenea casă plină de istorie și de amintiri.

Pentru cei care vor să se aventureze prin pădurile transilvănene, există ghizi care organizează vânători de trufe. Astfel poți avea ocazia să vezi, alături de căutători și de câinii lor special antrenați, cele mai prețuite ciuperci din lume, care ajung să se vândă cu sute de euro pe kilogram.


Iar dacă sunteți pasionați de plimbările în aer liber, pentru un preț modic puteți avea parte de o plimbare cu trăsura ori cu bicicleta în zonă. De asemenea, meșterii din zonă pot oferi lecții de tâmplărie tradițională și de pictură.

,